Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Husa telefon spigen Spigen Slim Armor iPhone Xs Max red /czerwony 065CS25158

Cod : 5250756
compara...
Descriere

Spigen Armor Case Slim Max Apple iPhone Xs Carry Spigen Slim Armor este o garanție de siguranță pentru Apple iPhone Xs Max. Datorită construcției de tip sandwich realizate din materiale diferite, caz Spigen de brand, chiar mai bine protejează dispozitivul. Durabil din policarbonat spate rigiditate constructii panou nadanje, protejând în același timp pe deplin dispozitivul împotriva zgârieturilor. Stratul de poliuretan interior în timp ce șoc excelent absorbant de împingere care este elementul indispensabil al casetei de protecție. Sistemul airbag cunoscut tehnologia pernei de aer dislocat în toate colțurile cazului blindate Slim Armor perfect amortizat puterea care se încadrează sau dispozitiv de umplutură, minimizarea sau chiar eliminarea aceeași deteriorare a piciorului în acest fel. caz, chiar și grijă ecranul de siguranță, și un aparat de fotografiat, care sunt cele mai sensibile puncte ale fiecărui smartphone. Pentru a le proteja, le-a pus în jurul rant protectoare speciale, care separă aceste piese de echipament de construcții din suprafața plană, prevenind astfel le zgârierea. Un aspect important al protecției oferite de marcă producție Spigen, pouch tehnologie Slim Armor este butoanele active sub formă de membrane subtile, precum și un dedicat fante decupate. Carcasa Ograiczają nu în ultimul rând funcționalitatea dispozitivului, în timp ce adânciturile sunt concepute astfel încât să nu restricționeze posibilitatea dispozitivului de încărcare. Un element foarte practic de a construi cazul său Spigen de brand, este, de asemenea, un picior, atașat permanent la panoul din spate al policarbonat. Ea devine un funcții de complement indispensabil al smartphone noastre în timp ce vizionează tot felul de mass-media, de la filme la fotografii prodse:. produs de marcă comună Spigen Compatibilitate: Apple iPhone Xs Max model: Slim Armor subsol Echipat pentru vizualizare multimedia avansate pe ecran și camera Rant de protecție sistemul airbag - Tehnologia Air Cushin Amortizează acces gratuit la toate butoanele și conectori butoane protejate de gărzi speciale ușor și relativ compact cea mai bună protecție de calitate șoc taiere buna utilizare mai placuta realizate din poliuretan flexibil si durabil, policarbonat dur certificat MIL STD 810G-516.6 Spigen - de la lansarea sa în 2004, a câștigat recunoașterea producătorilor în industrie, iar acum este una cu în cei mai importanți furnizori globali europene complete de accesorii mobile. Renumit pentru calitate și pe termen lung angajamentul de a clienților. Spigen încă în creștere, în același timp, stabilirea unor noi obiective menținând în același timp obiectivele de bază pentru a crea produse de calitate imaginative caz de protecție.

Specificatii
Cod producator 32182-uniw
EAN 8809613766523
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert