Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Husa telefon spigen sgp SPIGEN SUBtIRE FIT 360 GALAXY NOTA 8 BLACK

Cod : 5026146
compara...
Descriere

Căutați o carcasă subțire, ușor și foarte rezistent? Asta e grozav, deoarece compania Spigen doar un astfel de produs preparat. Thin Fit 360 este un caz de protecție ușor și ultra-subțire fabricat din policarbonat durabil, care asigură o protecție fiabilă pentru dispozitivul dvs. și îmbunătățește aderența în mână. Produsul este ideal, complet funcțional, nu restricționează accesul la porturile externe și protejează în mod eficient telefonul de la zgârieturi și cade. Thin Fit 360 protejează dispozitivul de la fiecare dintre părți. Dar asta nu e tot! Completând structura este din sticlă călită Glas.TR. Modelul Thin Fit 360 nu mai trebuie să aibă grijă de capacul telefonului se va face pentru tine! Spigen Toate produsele sunt testate pentru rezistența la abraziune și în formă precisă, pentru a oferi caz de înaltă calitate CARACTERISTICI pRODUS:. -100% original-elegant-precis fabricat oferă protecție în timpul căderilor de-mare potrivire cu caracteristici complete, ușor de asamblat și dezasambla-ambalate în ambalajul original INCLUDE: 1 x cauza Spigen subțire Fit x 3601 Sticla Spigen Glas.TRSzukasz subțire, ușor și locuințe foarte rezistent? Asta e grozav, deoarece compania Spigen doar un astfel de produs preparat. Thin Fit 360 este un caz de protecție ușor și ultra-subțire fabricat din policarbonat durabil, care asigură o protecție fiabilă pentru dispozitivul dvs. și îmbunătățește aderența în mână. Produsul este ideal, complet funcțional, nu restricționează accesul la porturile externe și protejează în mod eficient telefonul de la zgârieturi și cade. Thin Fit 360 protejează dispozitivul de la fiecare dintre părți. Dar asta nu e tot! Completând structura este din sticlă călită Glas.TR. Modelul Thin Fit 360 nu mai trebuie să aibă grijă de capacul telefonului se va face pentru tine! Spigen Toate produsele sunt testate pentru rezistența la abraziune și în formă precisă, pentru a oferi caz de înaltă calitate CARACTERISTICI pRODUS:. -100% original-elegant-precis fabricat oferă protecție în timpul căderilor de-mare potrivire cu caracteristici complete, ușor de asamblat și dezasambla-ambalate în ambalajul original INCLUDE: 1 x cauza Spigen Thin Fit x 3601 Sticla Spigen Glas.TR

Specificatii
Cod producator 587CS22098
EAN 8809522199948
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert