Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Husa telefon spigen Spigen Ultra cristal Max HybridCrystal iPhone Xs clar 065CS25127

Cod : 5250749
compara...
Descriere

Ultra caz hibrid Spigen Apple iPhone Max Xs Spigen Ultra Hybrid pentru Apple iPhone Xs Max este un caz de înaltă calitate făcută într-un stil stratificat, combinand panou din policarbonat armat din spate, și bara de protecție din poliuretan flexibil (cadru). Cazul se face din ecranul principal pentru a asigura cea mai bună protecție posibilă și, în același timp, da eleganța dispozitivului. În plus față de materiale de înaltă calitate, cazuri garantează, de asemenea, o gamă largă de tehnologii și sistemele de protecție care przyczaniają în mare măsură la dispozitivul protejat de viață przdłużenia. Siguranța împotriva daunelor ca urmare a căderii sau impactului, joacă un important sistem de airbag rol, care cuprinde tehnologia perna de aer. Ele oferă amortizare, distribuirea forței de impact uniform pe întreaga suprafață a cazului. În acest fel, punctul de protejare a dispozitivului împotriva deteriorării. Case Ultra Hybrid se concentrează ia, de asemenea, o protecție avansată, punctele critice ale dispozitivului ca ecranul și aparatul de fotografiat. În acest scop, marginile elementelor se execută declama de protecție specială, care separă aparatul de suprafața plană, pentru a preveni formarea abraziunilor sau zgâriată. În procesul de producție sunt incluse și croșete portul de încărcare și difuzorul. Butoanele sunt protejate de capace speciale active, care nu le permit murdăria, și nu limitează funcționalitatea. caz, îndeplinește, de asemenea, standarde militare în ceea ce privește protecția dispozitivului. Calitatea Ultra Hybrid dovedește că el a acordat un certificat de militar - militar MIL-STD 810G Grad 516.6. prodse: produs Branded Spigen Dedicat pentru Apple iPhone Xs Max Model: Ultra Hybrid Ecran de separare de protecție Rant și un aparat de fotografiat deasupra solului „perna de aer„- airbag-uri tehnologie de avansare șoc Material: Hard, policarbonat durabil; Flexibil poliuretan termoplastic Acces gratuit la toate butoanele și conectori Butoane protejate cu capace speciale tăiere lină utilizare mai plăcută Certified MIL STD 810G-516.6 Spigen - de la lansarea sa în 2004, a câștigat recunoașterea producătorilor în industrie, iar acum este unul dintre cei mai importanti furnizori globali de accesorii mobile. Renumit pentru calitate și pe termen lung angajamentul de a clienților. Spigen încă în creștere, în același timp, stabilirea unor noi obiective menținând în același timp obiectivele de bază pentru a crea produse de calitate imaginative caz de protecție.

Specificatii
Cod producator 32216-uniw
EAN 8809613766219
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.