Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Husa telefon supcase SUPCASE UB NEO MAX BLACK XS IPHONE

Cod : 5350968
compara...
Descriere

forma zvelte blindaj acest caz Supcase UB Neo. Carcasa este realizată din două materiale complementare - absorbind si policarbonat TPU-l armare. O astfel de structură, în ciuda dimensiunilor reduse, comparativ cu cazul convențional al blindată permite suprimarea efectivă a minimele extreme. În plus, panoul frontal este echipat cu un cadru în care policarbonatul de sticlă a implementat o duritate de 5H care vă permite să nu numai ecran separat pentru afișare directă poziția pe o suprafață plană, dar protejează, de asemenea, partea din față a telefonului de la zgârieturi atunci când el cade pe inegalitate.  Fiecare produs Supcase îndeplinește standardul MIL STD 810G rezistență militară de 516.6 mijloace care au scăzut de 26 de ori de la o înălțime de 2 metri.  Caracteristici: - 100% Oryginalny- Light design subțire kompozytowa- precis wykonany- oferă protecție extremă împotriva dopasowany- Great upadkami- funkcjonalny- îndeplinește în totalitate standardele de testare drop-militare (MIL STD 810G 516.6) - Ușor de instalat și de demontażu- ambalate în ambalajul original  INCLUDE: 1 x caz Supcase UB NeoSmuklejsza formă de caz blindaj este Supcase UB Neo. Carcasa este realizată din două materiale complementare - absorbind si policarbonat TPU-l armare. O astfel de structură, în ciuda dimensiunilor reduse, comparativ cu cazul convențional al blindată permite suprimarea efectivă a minimele extreme. În plus, panoul frontal este echipat cu un cadru în care policarbonatul de sticlă a implementat o duritate de 5H care vă permite să nu numai ecran separat pentru afișare directă poziția pe o suprafață plană, dar protejează, de asemenea, partea din față a telefonului de la zgârieturi atunci când el cade pe inegalitate.  Fiecare produs Supcase îndeplinește standardul MIL STD 810G rezistență militară de 516.6 mijloace care au scăzut de 26 de ori de la o înălțime de 2 metri.  Caracteristici: - 100% Oryginalny- Light design subțire kompozytowa- precis wykonany- oferă protecție extremă împotriva dopasowany- Great upadkami- funkcjonalny- îndeplinește în totalitate standardele de testare drop-militare (MIL STD 810G 516.6) - Ușor de instalat și de demontażu- ambalate în ambalajul original  INCLUDE: 1 x Cazul Supcase UB Neo

Specificatii
Cod producator 843439103733
EAN 843439103733
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.