Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Tastatura Redragon Vara K551B

Cod : 5315276
compara...
Descriere

Descrierea produsului

Redragon VARA K551 

TABLA DE JOCURI

Tastatură mecanică cu 104 chei de joc cu comutatoare mecanice personalizate proiectate pentru longevitate, durabilitate mai mare și receptivitate. Taste mecanice rapide, cu rezistență medie, acționare precisă, sunet de clic sonor și feedback tactil.

 

TABLA MECANICĂ

Tastatura Redragon K551, tastatură mecanică pentru jocuri cu iluminare de fundal cu LED, lumină retroiluminată Tastatura Red Led este echipată cu taste duble, cu formă de injecție, cu fundal transparent, uniform și cu inscripții care nu zgârie.


 

CONSTRUCȚIA DE ALUMINIU

Tastatura de jocuri pentru PC este realizată din aluminiu și ABS cu taste mecanice și întrerupătoare care rezistă la condiții de joc grele.

 

ANTI GHOSTING

104 chei de joc mecanice nu conțin conflict (n-Key Rollover), asigurând cea mai mare performanță de joc. 12 taste multimedia, design ergonomic, antiderapant. Include tastatură numerică și conector USB placat cu aur, fără coroziune, pentru o conexiune fiabilă.

 

Tastatura retroiluminată Red LED K551 RED LED oferă combinația perfectă de funcție, durabilitate, funcționalitate și confort la un preț fantastic pentru fiecare jucător serios.

Redragon K551 nu este o tastatură mecanică medie pentru jocuri. Nu este doar o alegere excelentă pentru a intra în lumea tastaturilor mecanice, dar este, de asemenea, reproiectată și construită pentru a bate, ci este echipată și cu construcție de aluminiu și ABS de calitate aviațională, chei montate pe plăci, taste duble modelate prin injecție, întrerupătoare de înaltă calitate cu mecanică ultra-arcuri, clar și luminos, iluminare de fundal LED reglabilă RED, conector USB placat cu aur pentru o conexiune fiabilă și o construcție rezistentă la stropi.  

Designul industrial al tastaturii mecanice Redragon K551 nu numai că este frumos, dar are și o ergonomie excelentă și ocupă puțin spațiu. Oricât de mult timp scrii și cât de intense sunt maratoanele tale, te simți mereu confortabil.

O tastatură mecanică durabilă pentru jocuri. Perfect pentru orice luptă cu care te poți confrunta.  

 

Tastatura mecanică Redragon K551 are taste de bord! Această tehnică de înaltă calitate conectează placa metalică între întrerupătoare și placa de circuit. Acest proces creează o platformă de tastatură rigidă și solidă care a fost creată pentru a dura.

Întrerupătoarele mecanice personalizate ale Outemu sunt proiectate pentru longevitate, durabilitate mai mare și receptivitate. Tastele mecanice oferă o rezistență medie, un sunet de clic sonor și un feedback tactil clar, precis, asigurând cea mai înaltă performanță de joc. 

 

Tastatura Redragon K551 este echipată cu iluminare de fundal LED pentru toate cele 104 taste și 10 niveluri de luminozitate reglabile. Capacele cu cheie dublă turnate prin injecție oferă o iluminare uniformă a cristalului și inscripții care nu zgârie.

Funcțiile tastaturii

  • Tastatură cu dimensiuni complete cu 104 taste standard, tastatură numerică completă
  • Baza de tastatură solidă din aluminiu de calitate aviație
  • Toate cele 104 chei sunt 100% fără conflict și împiedică consumul de fantome
  • Opțiunea de blocare a cheilor Windows.
  • 12 Taste multimedia cu acțiune dublă și "F"
 
 

Construcție ergonomică și rezistentă la deversare

Tastatura mecanică pentru jocuri Redragon K551 este echipată cu picioare spate reglabile antiderapant pentru un unghi de scriere perfect și un conector USB placat cu aur, fără coroziune, pentru o conexiune fiabilă.

 

Un instrument de îndepărtare a cheilor este inclus în cazul în care trebuie să curățați tastatura după o perioadă lungă de utilizare, sau doriți doar să eliminați capacele pentru a adăuga o notă personală.

Specificatii
EAN 6950376704412
Cod producator K551
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.