9/9

Televizor SUHD Curbat Smart Samsung UE55KS9000, 138 cm, 4K Ultra HD

UE55KS9000
Televizor SUHD Curbat Smart Samsung UE55KS9000, 138 cm, 4K Ultra HD
Hover on image to enlarge
Livrare intre 24-48 h.
10914.75 lei
TVA si Taxa verde incluse Adauga Extragarantie
CUMPARA CU 1 CLICK
3D:No Brand:SAMSUNG Diagonală (cm):138 Monitor TV:Yes Resigilate:No Rezoluție:Ultra HD / 4K Sistem de operare:Tizen SmartTV:Yes SmartTV 3D:No Tip Produs:LED
Livrare Rapida
Optiuni de plata
De ce Melarox?

Garantie 24 de luniGarantie 24 de luni

Produse originaleProduse originale

14 zile drept de retur14 zile drept de retur

Plata in ratePlata in rate

Cel mai bun pretCel mai bun pret

Descriere produs
Descoperă revoluționara tehnologie SUHD Quantum Dot


Modelele Samsung SUHD integrează cea mai nouă tehnologie, Quantum Dot, pentru a vă oferi o experiență de vizionare incredibilă. Toate modelele SUHD de anul acesta sunt omologate ULTRA HD Premium, fiind compatibile cu standardul HDR1000, ceea ce înseamnă că asigură o luminozitate de până la 1000 de niți, un miliard de culori vibrante, detalii la rezoluție UHD și un contrast intens pentru nuanțe uimitoare de negru.


Descoperă revoluționara tehnologie SUHD Quantum Dot
Imagini de o luminozitate incredibilă


Toate modelele SUHD de anul acesta sunt compatibile cu cel mai recent standard pentru conținutul UHD Premium, High Dynamic Range, reușind să afișeze imagini la o luminozitate de până la 1.000 de niți. Diferența oferită de tehnologia HDR1000 asigură o experiență de vizionare superioară, luminozitate și nivel de detalii uimitoare, coluri mai naturale, similare celor observate în natură.


Imagini de o luminozitate incredibilă
Un miliard de culori cu tehnologia Quantum Dot


Experimentați noul univers de un miliard de culori vibrante, de 64 de ori mai multe comparativ cu un model UHD convențional. Lumea de culori incredibil de realistă, reușește să redea imagini la fel de fidele ca cele din natură, aducând viață și realism fiecărei scene vizionate.


Un miliard de culori cu tehnologia Quantum Dot
Optimizarea conținutului la cel mai ridicat standard al calității imaginii


SUHD Remastering Engine de la Samsung analizează și optimizează automat conținutul, astfel încât imaginile redate să fie cât mai aproape de conținutul original, respectiv ceea ce și-a dorit să exprime însuși regizorul.


Optimizarea conținutului la cel mai ridicat standard al calității imaginiiDescoperiți fiecare detaliu cu uluitoarea rezoluție UHD


Experimentați detaliile pline de viață redate de televizoarele de rezoluție UHD, de 4 ori mai multe comparativ cu cele redate de un televizorFull HD. Conținutul vizionat va avea o calitate superioară, datorită atțt detaliilor, cât și culorilor naturale și luminozității.


Descoperiți fiecare detaliu cu uluitoarea rezoluție UHD
Descoperă experiența imersivă


Tehnologia Auto Depth Enhancer aplică niveluri variate de contrast în diferite zone ale ecranului, pentru a oferi imaginii o profunzime suplimentară și astfel veți putea săviziona un conținut captivant.


Descoperă experiența imersivă
Experiența de vizionare captivanță și confortabilă


Curbura optimizată în funcție de diagonală a televizoarelor cu ecran curbat de la Samsung, vă ajută să vă plasați chiar în centrul acțiunii, oferind un câmp de vizualizare mai larg și o distanță de vizualizare unitară față de TV și poziția dvs. preferată, comparativ cu un ecran plat.


Experiența de vizionare captivanță și confortabilă
Acces intuitiv și rapid la o varietate de surse de conținut


Noul Samsung Smart Hub integrează într-un meniu intuitiv, un singur punct de acces atât pentru canalul TV, variate aplicații de conținut, cât și jocuri sau propriul conținut. Astfel, puteți accesa conținutul preferat de îndată ce porniți televizorul.


Acces intuitiv și rapid la o varietate de surse de conținutContrast îmbunătățit pentru experiență de vizualizare îmbunătățită


Tehnologia UHD Dimming asigură un contrast optimizat, culori mai bogate și detalii mai bine definite, pentru o calitate îmbunătățită a imaginii. Toate acestea fac posibilă o experiență de vizionare captivantă.


Contrast îmbunătățit pentru experiență de vizualizare îmbunătățită


Distribuiți cu ușurință conținutul direct pe televizor


Acum puteți crea o conexiune rapidă între laptop, tabletă sau telefon și Samsung Smart TV, care vă va permite să vizionați conținutul la o calitate superioară a imaginii pe ecranul TV, în timp ce dispozitivul conectat poate fi folosit independent, pentru alte funcții. Acest lucru este posibil cu aplicația gratuită Smart View de la Samsung, care vă oferă o convergență uimitoare și conectivitate simplă, cu o varietate de dispozitive smart.


Distribuiți cu ușurință conținutul direct pe televizorViteze mai mari, performanță mai ridicată


Procesorul Quad Core menține viteza Samsung Smart TV la un nivel superior, astfel încât să acesta să reacționeze instantaneu la comenzile și aplicațiile rulate. De asemenea, vă oferă viteza necesară pentru a vă bucura de multitasking, cu diferite dispozitive smart sau utilizarea de multiple aplicații.


Viteze mai mari, performanță mai ridicată
Descoperă experiența Smart cu noul sistem de operare Tizen


Sistemul de operare Tizen optimizează performanța televizorului Samsung Smart TV, asigurând un timp redus de pornire și acces rapid atât la canalul TV, cât și la aplicațiile smart. În plus, chiar și aplicațiile locale de conţinut video, sunt optimizate, pentru o experiență intuitivă și rapidă.


Descoperă experiența Smart cu noul sistem de operare Tizen
Transformă televizorul într-un centru de divertisment


Folosind ConnectShare, puteți viziona un conținut variat, conectând pur și simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Vă veţi delecta astfel cu filme, muzică și imagini direct pe ecranul televizorului.


Transformă televizorul într-un centru de divertismentCreați-vă propriul centru de divertisment


Televizoarele Samsung integrează intrări HDMI, care vă permit să creați un centru multimedia de divertisment în propria sufragerie. Conectați HDMI direct la televizor, pentru a vizualiza diferite tipuri de conținut de la o varietate de dispozitive.


Creați-vă propriul centru de divertismentSpecificatii

3D:
  • No
Brand:
SAMSUNG
Diagonală (cm):
  • 138
Monitor TV:
  • Yes
Resigilate:
  • No
Rezoluție:
  • Ultra HD / 4K
Sistem de operare:
  • Tizen
SmartTV:
  • Yes
SmartTV 3D:
  • No
Tip Produs:
  • LED
Opinii Clienti

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare