Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Husa telefon spigen Ultra caz hibrid Spigen 360 ° Sticla Apple iPhone Xs Max negru

Cod : 5302376
compara...
Descriere

Ultra caz hibrid Spigen 360 ° Sticla Apple iPhone Xs Max  Spigen Hybrid Ultra 360 ° Xs Apple iPhone Max este cel mai mare caz de calitate de protecție, realizate într-un design hibrid, care combina panoul de policarbonat posterior cementat cu bara de protecție din poliuretan flexibil (cadru), furnizat cu 9H sticla. Cazul asigură un nivel excelent de protecție luând în considerare orice dispozitiv dedicat crestături pe porturi și difuzoare, iar sistemul a fost echipat cu butoane gardieni activi. Demn de remarcat este faptul că acest caz nu este limitată, chiar și în cea mai mică funcționalitate.  Siguranța Apple iPhone Xs Max, uitam de sistemul airbag. Special concepute crestături la fiecare colț al aerului magazin pungă, care, la momentul căderii echipamentului este amortizat smartphone, răspândirea forței de impact uniform pe întreaga suprafață a Ultra Hybrid. Noi minimiza sau chiar în modul în care vom elimina posibilitatea unui prejudiciu deosebit de periculoase, ca urmare a punctului de impact.  Pentru a proteja ecranul Apple iPhone Xs Max Spigen a decis să ruleze punctele cele mai sensibile ale circuitului (ecran și camera din spate) Ultra protecție declama Hybrid. Sarcina principală a spus rebord, separarea ecranului și obiectivul aparatului foto de la suprafață, protejând astfel le de la zgarieturi sau abraziune.  Despre proprietățile blindate și nivelul de certificat de protecție garantat acordat demonstrează gradul militar perfect militar MIL-STD 810G 516.6. Aceasta arată în mod clar că acest caz se concentrează asupra dispozitivului de protecție Spigen de brand și acest lucru prezintă, de asemenea, un stil de design elegant.  Atașat la un set de sticlă a fost păstrat tehnologia Glas.tR Cazul prietenos, ceea ce se traduce într-o potrivire perfectă pentru ecranul dispozitivului, chiar și cu cazul asumat. La momentul instalării a sticlei de pe ecran, și ipoteza cazul său, dispozitivul nostru va fi supus la o protecție cuprinzătoare 360.    Repere produs:    produs de marcă comună Spigen  Dedicat pentru Apple iPhone Xs Max  Model: Ultra Hybrid 360  ecran protector Rant separă de substrat și un aparat  „Pe pernă de aer“ - un sistem de airbag-uri  Avansarea tehnologiei de șoc  Materiale: Hard, policarbonat durabil; poliuretan termoplastic flexibil  Acces gratuit la toate butoanele și conectori  Butoane protejate de capace speciale  Furnizat cu sticla Spigen Glas.tR  Smooth cut utilizare mai plăcută  Acesta este certificat MIL-STD 810G 516.6      Spigen - De la lansarea sa în 2004, a câștigat recunoașterea producătorilor în industrie, și este în prezent unul dintre principalii furnizori globali de accesorii mobile. Renumit pentru calitate și pe termen lung angajamentul de a clienților. Spigen încă în creștere, în același timp, stabilirea unor noi obiective menținând în același timp obiectivele de bază pentru a crea produse de calitate imaginative caz de protecție.

Specificatii
Cod producator 065CS25132
EAN 8809613766264
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.