9/9

Vitrina de vin incorporabila Liebherr UWT 1682, 95 l, 34 sticle, 60 cm, Argintiu

UWT 1682
Vitrina de vin incorporabila Liebherr UWT 1682, 95 l, 34 sticle, 60 cm, Argintiu
Hover on image to enlarge
Livrare intre 24-48 h.
9154.95 lei
TVA si Taxa verde incluse Adauga Extragarantie
CUMPARA CU 1 CLICK
Brand:Liebherr Capacitate (l):95 Clasa de eficienta:A Culoare:Argintiu Dimensiuni (I x L x A) cm:81,8 x 59,7 x 57,5 Resigilate:No
Livrare Rapida
Optiuni de plata
De ce Melarox?

Garantie 24 de luniGarantie 24 de luni

Produse originaleProduse originale

14 zile drept de retur14 zile drept de retur

Plata in ratePlata in rate

Cel mai bun pretCel mai bun pret

Descriere produsLiebherr, specialist în păstrarea vinului 

Seria Vinidor oferă două, respectiv trei zone de depozitare
În fiecare zonă se pot regla independent, temperaturi cu valori între + 5 °C şi + 20 °C
Ideale pentru păstrarea diferitelor tipuri de vin: alb, roşu sau şampanie
Umiditate optimă datorită rocii vulcanice 
Rezervă de aer proaspăt în fiecare compartiment 
Depozitare silenţioasă, fără trepidaţii 
Rafturile realizate manual din lemn netratat
Protecţie împotriva razelor UV
Sistem inovativ de iluminare LED
Filtru de carbune activ 
Climat perfect pentru vinuri nobile
Numai în condiţii perfecte de temperatură, umiditate şi iluminare, vinul nobil poate să-şi dezvolte calităţile şi să-şi păstreze valoarea în timp. Aparatele Liebherr de temperare şi depozitarea climatizată a vinurilor constituie soluţia perfectă pentru colecţionarii de vinuri şi nu numai.


Seria Vinidor


Seria Vinidor îmbină în mod optim într-un singur aparat avantajele vitrinelor de climatizare a vinului şi a celor de temperare a acestora. Această serie oferă, în funcţie de dimensiunile aparatelor, două, respectiv trei zone de depozitare, în care temperatura se poate regla exact, independent una de cealaltă. Astfel, se pot depozita într-un singur aparat, la temperatura ideală de servire, vin roşu, vin alb şi şampanie. 


Electronica inovatoare cu display LCD cu comenzi tactile asigură menținerea constantă a temperaturii selectate în fiecare zonă.Afișajul digital al temperaturii indică nivelul de temperatură selectat. Comenzile sunt ușor de folosit. Funcțiile disponibile permit ca operarea să fie ușoară și prietenoasă. 


Deorece mirosurile mediului ambiant pot influența în mod substanţial vinurile în cazul unei depozitări de lungă durată, calitatea optimă a aerului este asigurată prin alimentarea cu aer proaspăt prin intermediul unui filtru de cărbune activ ușor de înlocuit. Fiecărei zone pentru vin îi este atribuită un filtru de cărbune activ propriu. 


Sticla specială cu tratament anti UV la aparatele pentru vin garantează păstrarea în siguranță a vinurilor alese. Mânerul practic, cu sistem de deschidere integrat, permite ca ușa aparatului să fie deschisă ușor, cu minim de efort. Încuietoarea împiedică accesul nepermis.Sistemul SoftSystem aduce un plus de siguranță și confort. Integrat în ușă, sistemul amortizează mișcarea în momentul închiderii ușii. SoftSystem asigură închiderea lentă a ușii chiar și când aceasta este complet încarcată. Ușa se închide în mod automat de la un unghi de deschidere de aproximativ 45°C. 


Rafturile extractibile din lemn masiv oferă o bună imagine de ansamblu și acces facil la sticlele depozitate. Sistemul „Clip” permite o bună organizare a vinurilor depozitate. Placa de prezentare poate fi folosită pentru prezentarea vinurilor alese sau pentru depozitarea sticlelor desfăcute. 


Toate aparatele Vinidor sunt dotate cu un sistem inovativ de iluminare cu leduri . În fiecare zonă de temperatură stă la dispoziţie un sistem de iluminare cu leduri, integrat în tavanul compartimentului, respectiv în plăcile separatoare. Degajarea minimă de căldură a ledurilor permite prezentarea iluminată a vinurilor pentru o perioadă mai lungă.Specificatii

Brand:
Liebherr
Capacitate (l):
  • 95
Clasa de eficienta:
  • A
Culoare:
  • Argintiu
Dimensiuni (I x L x A) cm:
  • 81,8 x 59,7 x 57,5
Resigilate:
  • No
Opinii Clienti

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare